Palvelut

Palvelut

Meille voit tuoda kaikki tekstiilit pikkupyykistä mattoihin, työasuista petauspatjoihin ja pyyhkeistä pussilakanoihin ja kaikkea siltä väliltä.

Paita

Valko- ja kirjopyykki

Kaikki valko- ja kirjopesuun sopivat vaatteet ja tekstiilit, kuten lakanat, pöytäliinat, pyyhkeet, esiliinat ja käyttövaatteet.

Matto

Mattojen pesu ja kuivaus

Mattotyypistä riippuen joko kone- tai tasopesuna. Palveluun kuuluu tamppaus, tahranpoisto, Tasopesu, linkous, kuivaus, imurointi, pakkaus.

pyykkikori

Vuode- ja liinavaatteet

Kaikki vuodevaatteet, lakanoista ja tyynyliinoista päiväpeitteisiin ja koristetyynyihin.

Mekko

Juhla-asut ja morsiuspuvut

Hellävarainen, materiaaleja kunnioittava pesu, jossa tahran poisto ja viimeistely tapahtuu ammattitason höyrytyslaitteistolla.

Verhot

Verhot ja kodin tekstiilit

Pesu, tahranpoisto ja viimeistely viikkattuna tai rullattuna.

Silkki

Silkki, ym. kemiallisen pesun vaativat tekstiilit

Kemiallisen pesun merkki on P. Kemiallisti pestäviä vaatteita ovat monet puvut, pikkutakit, housut, leningit, hameet ja jakkupuvut. Pesu minimoi kankaan kutistumisen, venymisen ja nukkaantumisen.

suojakasittely

Suojakäsittely

Koneellisesti toteutettava suojakäsittely hylkii likaa ja kosteutta. Tasaisesti levitettävä aine suojaa kangaskuitua, luoden sille näkymättömän molekyylisuojan. Kodintekstiilien lisäksi suojakäsittely sopii erinomaisesti esimerkiksi pukuihin, housuihin ja juhla-asuihin.

Pesukone

Emulsiopesu

Vaatetta ja värejä kuluttamaton vaihtoehto, joka ei kuluta tekstiiliä perinteisen vesipesun tavoin.

Lue lisää

Hellävaraista menetelmää suositellaan puuvilla- ja villavaatteille ja heti käytön jälkeen pestäville vaatteille, ohuille neuleille, silkkitrikoille ja alustopeille.

Uudenlaisella tekniikalla ja edistyneillä, biologisesti hajoavilla pesuaineilla vesi ei pääse turvottamaan vaatekuitua.
Se sopii kemiallista pesua paremmin vesiliukoisellle lialle, mutta tehoaa heikommin rasvoihin ja öljymäisiin tahroihin. Emulsiopesun hellävarainen pesumenetelmä vähentää vaatteen haalistumisesta, kutistumista ja venymistä.

Kotona tehtyyn vesipesuun verrattuna emulsiopesussa käytetään emulsiomaista pesuainetta, joka veteen liuenneena muodostaa molekyylikerroksen kuidun ympärille. Molekyylikerros estää veden imeytymisen kuituun ja näin vesi ei pääse turvottamaan kuitua.

hagerty

Hagerty-tekstiilipesurin vuokraus

Tahra sohvassa eikä verhoilua voi poistaa ? Hagerty-pesurilla saat pestyä mm. sohvat, autonistuimet, veneenpenkit yms. hankalasti liikulteltavat tai kiinteät tekstiilit.

Lue lisää
  • Liikuteltavan ja kevyen pesurin saat kulkemaan helposti paikkaan kuin paikkaan.
  • Vuokraan sisältyy pullo riittoisaa Hagerty-pesuainetta.
  • Selkeillä ohjeilla onnistut varmasti ja pulmatilanteissa voit aina soittaa meille.
pesuneuvonta

Pesuneuvonta

Oikea pesu oikealle materiaalille. Saat meiltä ammattitaitoiset neuvot ja vinkit kulloinkin kyseessä olevaan pesutarpeeseesi. Ota yhteyttä!

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelu

Oma kuljetuspalvelumme hoitaa tarvittaessa sekä pyykin noudon että toimituksen. Yritysasiakkaille tarjolla räätälöity palvelu.

Säästä aikaa tärkeämmille asioille.

Anna meidän hoitaa pyykit.