Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Monipuoliset pesu- ja kuljetuspalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Ala kuin ala, tyylikäs työvaate on yrityksen käyntikortti.

Me Pesuporissa huolehdimme, että työasut ovat aina puhtaita ja ehjiä. Vastaamme myös tarvittaessa työvaatteiden hankinnasta ja huollosta avaimet käteen -periaatteella. Toimimme yhteistyössä myyntiä harjoittavan yrityksen kanssa. Saat kauttamme työvaatteet ja ammattiasut yrityksesi erityistarpeet huomioiden. Kun vuokraat työvaatteet, voit investoida työvaatekustannukset muuhun yritystoimintaan.

Palvelumme kattaa pesupalveluiden ohella kustomoidun tarvekartoituksen, vaatteiden hankinnan, personoinnin, korjaus- ja huoltopalvelut sekä kuljetuspalvelut.

HoReCa-toimialalla siisteyttä ja puhtautta ei voi liiaksi korostaa.

Puhtaat pöytäliinat, servetit, vuodetekstiilit ja pyyhkeet ovat erottamaton osa palvelukokonaisuutta, josta asiakas maksaa. Varmista tahraton tulevaisuus ja ota yhteyttä jo tänään!

Pesupalvelujen lisäksi saat meiltä tarvitsemasi tekstiilit myös vuokrattuna. Palvelumme kattaa pesupalveluiden ohella tarvekartoituksen, korjaus- ja huoltopalvelut sekä kuljetuspalvelut.

Puhtaat ja siistit saniteettitilat luovat osaltaan mielikuvaa, joka yrityksestä välittyy.

Saat kauttamme monipuoliset hygieniahuollon ratkaisut ilman suuria panostuksia. Toimitamme muun muassa kangaspyyherullat, pyyheannostelijat, pesuvaahtoannostelijat, wc-rulla-annostelijat, käsidesit ja ilmanraikastimet kaikenlaisiin yrityksiin.

Suunnittelemme teollisuuspyyhepalvelun tarpeidesi mukaisesti Putseri-tuotesarjan pohjalta.

Putseri-teollisuuspyyhkeet on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön, ekologisuus ja ympäristöarvot huomioiden. Hoidamme puolestasi niin putsereiden kuin jakeluastioiden hankinnasta ja määräysten mukaisesta huollosta sopimuksen mukaan. Palautamme huolletut tuotteet sopimuksen mukaisesti. Huolehdimme luonnollisesti likaisista tuotteista ja vaarallisen jätteen määräysten mukaisesta käsittelystä.

Toimittamamme jakeluastiat sisältävät puhtaat ja likaiset tuotteet, huolehtien samalla työympäristön järjestyksestä.

Teollisuuspyyhepalvelu on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu, joka tuottaa selvää lisäarvoa bisnekseesi. Olemme apunasi, toiminnassa usein ongelmaa aiheuttavien likojen, esimerkiksi rasvojen ja öljyjen poistossa.

Pyydä tarjous

Merkittävä osa toimitiloihin kohdistuvasta liasta tulee ulkoa.

Ulkoilman epäpuhtaudet, katupöly, hiekka ja vesi kaikissa olomuodoissaan lisäävät merkittävästi kiinteistöhuollon ja siivouksen kustannuksia. Vaihtomattopalvelu helpottaa arkea ja säästää siivouskuluja.

Pesupalvelun yhteydessä toimiva korjauspalvelumme myös huoltaa ja korjaa.

Esimerkiksi vetoketjujen vaihdot, kavennukset, lyhennykset ja nappien vaihdot hoituvat vaivatta.

Pyydä tarjous

Täytä oheinen lomake ja jätä tarjouspyyntö sinua kiinnostavista palveluista. Otamme sinuun pian yhteyttä.

favicon